ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Κινδυνεύει να μην πάρει άδεια συμμετοχής στην Super League η ΑΕΚ

Διορία μέχρι τις 10 Αυγούστου έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ για να τακτοποιήσει τις οφειλές της προς την εφορία και να λάβει φορολογική ενημερότητα, αλλιώς δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής στην Super League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Για να ξεπεράσει τον κίνδυνο αυτό η Ένωση θα πρέπει να έχει πληρώσει τις χρωστούμενες δόσεις προς το δημόσιο το άρθρο 44 και να έχει ρυθμίσει τις όποιες άλλες υποχρεώσεις έχει προς την εφορία και να μπορέσει να προσκομίσει έγγραφα που θα αποδεικνύει ότι έχει πληρώσει τουλάχιστον έναντι τους ποδοσφαιριστές της.

Αν εκκρεμεί έστω κι μια προσφυγή προς παίκτη, τότε δεν θα μπορέσει να πάει φορολογική ενημερότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Πόσα χρήματα απαιτούνται για να μπορέσει να γλιτώσει; Είναι τριάμισι εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η ΑΕΚ έχει στα ταμεία της –αυτή την στιγμή- περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από τις πωλήσεις των Μάκου, Κλωναρίδη και από δηλώσεις – συμμετοχές στον λογαριασμό σωτηρίας.
Βάσει κανονισμών η ΕΕΑ πρέπει να έχει εκδώσει τις αποφάσεις της (για όλες τις ΠΑΕ) το αργότερο 15 μέρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του πρωταθλήματος. Η σέντρα της Σούπερ Λίγκας είναι στις 25 Αυγούστου. Πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ μέχρι τις 7-8 Αυγούστου οφείλει να έχει καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά, τα οποία θα της επιτρέψουν να πάρει άδεια.


Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: