ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την πρώην μάνατζερ του Tom Cruise..

Η Eileen Berlin γνώρισε τον Tom Cruise όταν εκείνος ήταν 18 χρονών και τον ανέλαβε ως μάνατζερ. Έγινε η θετή του μητέρα και ο μέντοράς του και από την αρχή ήξερε ότι π γάμος του με την Katie Holmes είναι καταδικασμένη.
Τώρα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και δηλώνει ότι τα απίστευτα ξεσπάσματα θυμού που είχε, κατάλοιπο μιας άσχημης παιδικής ηλικίας, είναι και οι αιτίες που και οι τρεις του γάμοι κατέληξαν σε ναυάγιο.
Σύμφωνα με την Berlin, ως παιδί, ο Tom Cruise έπασχε από δυσλεξία, είχε υπάρξει θύμα μαθητικής βίας, καθώς επίσης και θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του που μετέπειτα εγκατέλειψε εκείνον, τη μητέρα του και τις τρεις αδελφές του.
Μέχρι και σε μοναστήρι είχε μπει γιατί ήθελε να γίνει ιερέας, όμως γνώρισε την Eileen και αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.
«Η μητέρα του τον είχε διώξει από το σπίτι γιατί είχε προβλήματα με το ποτό. Είχε ξαναπαντρευτεί και ο Tom έκρυβε μέσα του μεγάλο θυμό και απέχθεια για τον βιολογικό του πατέρα», αποκάλυψε η πρώην μάνατζέρ του και συνέχισε:
«Κάθε φορά τον έβλεπα και με διαφορετικό κορίτσι. Ήταν σαν να ήθελε ντε και καλά να αποδείξει ότι είναι ποθητός, ή μπορεί να ήθελε να νιώσει ότι τον αγαπούν. Δεν εξεπλάγην που η Katie τον χώρισε. Ήταν μεγαλύτερη έκπληξη για μένα το γεγονός ότι κράτησε τόσο πολύ. Εξεπλάγην όταν παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα, τη Mimi Rogers και επίσης ότι ο γάμος του με τη Nicole Kidman κράτησε δέκα χρόνια».
Και δε σταματά εδώ. Ήταν να μην ανοίξει το στόμα της η 77χρονη πλέον μάνατζερ. Τώρα που το άνοιξε η γλώσσα της πάει ροδάνι. Υποστηρίζει λοιπόν ότι ο Tom Cruise ήταν πάντα μουτρωμένος και ότι μπορούσε να εκνευριστεί σε χρόνο μηδέν.
Το 1981 που τον γνώρισε, ο Tom Cruise κυκλοφορούσε με μια κιθάρα, ενώ όλα του τα υπάρχοντα χωρούσαν σε μια μικρή τσάντα ταξιδίου. Αρχικά πόζαρε για διαφημιστικά πόστερς .
Ο ηθοποιός από τότε είχε αποφασίσει ότι θα γίνει star και συμπεριφερόταν αναλόγως.


«Ήθελε να του συμπεριφερόμαστε σαν να είναι star. Κυκλοφορούσε στο σπίτι μου, φορώντας μόνο ένα στρινγκ και καθόταν μπροστά στον καθρέφτη να χαζεύει τους κοιλιακούς του. Του άρεσε να επιδεικνύει το σώμα του και ήταν πολύ περήφανος3 γι’ αυτό», είπε η Berlin.
Και μπορεί να έπαιρνε φωτιά με το παραμικρό, όπως λέει όμως η Eilleen ήταν πολύ γλυκός και σεβόταν πολύ τόσο την ίδια, όσο και τον σύζυγό της. Ήταν όμως εξαιρετικά κλειστός χαρακτήρας και δεν άφηνε κανένα να δει τα πραγματικά του αισθήματα.
Η επαγγελματική τους σχέση έληξε το 1983, όμως συνέχισαν να κρατούν επαφή και σε μια συνάντησή τους, της είπε ότι η Σαϊεντολογία τον είχε βοηθήσει να ξεπεράσει τα παιδικά του τραύματα.
«Ο Tom ήταν ο κατάλληλος υποψήφιος για τη Σαϊεντολογία. Δεν πίστευε στην ψυχοθεραπεία, κι όμως την είχε ανάγκη, Δεν μπορούσε να έχει μια σωστή σχέση κι αυτό γιατί έπρεπε να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Και δυστυχώς είχε πληγωθεί πολύ από τον πατέρα του για να το κάνει αυτό», είπε.


star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: