ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Καθαρισμός και αποψίλωση από ξερά χόρτα κατά μήκος των δημοτικών οδών (video)


Στις προβλεπόμενες ενέργειες καθαρισμού, αποψίλωσης από ξερά χόρτα κατά μήκος της διαδρομής των δημοτικών οδών, για δεύτερη χρονιά προχώρησαν συνεργεία των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών.
«Εξασφαλίζουμε έτσι και την καλύτερη ορατότητα ώστε να μην υπάρχει επικινδυνότητα κατά τη διέλευση των οχημάτων, αλλά επιπλέον εξασφαλίζουμε... και τα μέτρα για την πυροπροστασία κατά τη θερινή περίοδο στο δημοτικό οδικό δίκτυο, στο εσωτερικό δίκτυο εντός των οικισμών όσο και στα σημεία που ενώνονται οι οικισμοί» επισημαίνει σε δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος ... Κατερίνα Πέτρου.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής επίσης οι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Γρεβενών προέβησαν στο κλείσιμο των λακκουβών σε ολόκληρο το δημοτικό δίκτυο. Λακκούβες που δεν προκλήθηκαν μόνο από την παγωνιά και τα χιόνια του περασμένου Χειμώνα αλλά που ήταν ανοικτές και από προηγούμενα χρόνια.
πηγη:grevenanea
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: