ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Στην Λιόν η πρώτη κούπα της σεζόν (video)

Η Λιόν νίκησε με 4-2 στα πέναλτι την Μονπελιέ στον τελικό του "Trophée des Champions" (γαλλικό Σούπερ Καπ) και πήρε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.
Η κανονική διάρκεια του ματς ολοκληρώθηκε με 2-2 και ακολούθησαν άμεσα τα πέναλτι (χωρίς παράταση), όπου ο Ουγκό Λορίς έκανε δύο αποκρούσεις στις εκτελέσεις των Σαρμπονιέ και Μπεντιμό, ενώ ο Ζουρντρέν απέκρουσε μόνο του Φοφανά.
Η πρωταθλήτρια, Μονπελιέ, προηγήθηκε δύο φορές, με τον Τζον Ουτάκα στο 27' και με το πέναλτι του Εμανουέλ Ερέρα στο 56'.Ο Μπαφετιμπί Γκομίς την πρώτη φορά απάντησε στο 44' και ο Ζιμί Μπριάν την δεύτερη στο 77', ενώ η Μονπελιέ στο 79' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εστράδα.Η Λιόν στα τελευταία λεπτά είχε δύο τρομερές ευκαιρίες, με τον Λακαζέτ στο 83' να αστοχεί από κοντά σε κενό τέρμα σχεδόν, ενώ ο Μπριάν στο 87' έκανε εξαιρετικό γυριστό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Γιανγκά-Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Εστράδα, Καμπεγιά (65' Σουλεϊμάν Καμαρά), Ουτάκα, Αντονί Μουνιέ (81' Σταμπουλί), Εμανουέλ Ερέρα (75' Σαρμπονιέ).
ΛΙΟΝ: Λορίς, Νταμπό (82' Ρεβεγιέρ), Μπακαρί Κονέ, Κρις, Αλί Σισοκό, Φοφανά, Γκοναλόν, Γκουρκούφ, Μπριάν, Λακαζέτ, Μπαφετιμπί Γκομίς (66' Μπεζιά).*κόκκινη 79' Εστράδα.
Δείτε το video....




blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: