ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πρόκριση θρίλερ στα πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης (videos)

Europa League: Αστέρας Τρίπολης – Inter Baku 1-1 (4-2 στα πέναλτι)
Με δραματικό τρόπο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας με 4-2 στα πέναλτι την Inter Baku από το Αζερμπαϊτζάν, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Maritimo.
Ο αγώνας είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να έχουν φυσιολογικό άγχος λόγω του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στην ιστορία της ομάδας στην Τρίπολη. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Navarro με σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Rayo και κόντρα της μπάλας, νίκησε τον Lomaia. Οι Αζέροι ισοφάρισαν στο 88′ με κεφαλιά του Schütz μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλαν τον αγώνα στην παράταση. Παρά τις καλές στιγμές που είχε ο Αστέρας το σκορ παρέμεινε στο 1-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι
Τσαμπούρης: άουτ
Georgievski: άουτ
Rayo: 1-0
Tshkadadze: 1-1
Usero: 2-1
Barmettler: απόκρουση του Μπαντή
Juanito: 3-1
Genov: 3-2
Perrone: 4-2
Γκολ: Navarro 68′ – Schütz 88′
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Bartollini (Κουρμπέλης 61′), Formica (Μπακασέτας 57′), Πιπίνης (Γιαλούσης 76′), Álvarez, Juanito, Usero, Rayo, Τσαμπούρης, Perrone, Navarro
Inter Baku: Lomaia, Barmettler, Abdoulaye, Kandelaki, Levin (Tshkadadze 71′), Georgievski, Zlatinov, Dashdemirov, Schütz, Adamia (Genov 61′), Hajiyev (Mamadov 67′)
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα για το Europa League, Αστέρας Τρίπολης – Inter Baku 1-1 (4-2 στα πέναλτι)






sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: