ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πανιώνιος - Άρης 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε ο Πανιώνιος το νέο πρωτάθλημα
Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο επικράτησαν με 1-0 του Άρη με γκολ του Λαμπρόπουλου.Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με δύο κόκκινες για την ομάδα του Πανιωνίου και πολλές κίτρινες συνολικά και τον Άρη να παρουσιάζει ένα κακό πρόσωπο δείχνοντας πως θέλει ακόμη πολύ δουλειά.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Πανιώνιο, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος από τον Άρη, είχε σωστή ανάπτυξη και γκολ. Αντίθετα ο Άρης ήταν κακός και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ισορρόπησε το ματς, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, παρότι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με 10 παίκτες και στο τελευταία δεκάλεπτο με εννέα.Σε γενικές γραμμές η νεανική ομάδα του Πανιωνίου τα πήγε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη ο Άρης προβλημάτισε δείχνοντας πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, πως οι δύο τεχνικοί παρέταξαν στις αρχικές ενδεκάδες μόνο Έλληνες παίκτες. Ο μοναδικός ξένος που αγωνίστηκε (ως αλλαγή) ήταν ο Οκόγιε του Πανιώνιου.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Μενδρινός (67' Ανδράλας), Ρόβας, Γουνδουλάκης (89' Αυλωνίτης), Ντούνης (62' Οκόγιε), Καμπάνταης, Αραβίδης.

Άρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Γιαννίτσης (63' Τσουκάνης), Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Ασλανίδης (37' Νταμαρλής), Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (74' Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Καπετάνος, Γιαννιώτας.

Κίτρινες κάρτες: Ντούνης (1', Πανιώνιος), Κουλουχέρης (86', Πανιώνιος), Ρόβας (86', Πανιώνιος), Γιαννακόπουλος (95', Πανιώνιος)-Ασλανίδης (23', Άρης), Παπαστεριανός (43', Άρης), Παντίδος (64', Άρης), Τσουκάνης (72', Άρης), Παπαζαχαρίας (86', Άρης), Διούδης (96', Άρης, στον πάγκο), Γιαννιώτας (99', Άρης)

Κόκκινη κάρτα: Καμπάνταης (63', Πανιώνιος), Λαμπρόπουλος (86', Πανιώνιος)
Σκόρερ: Λαμπρόπουλος (14', Πανιώνιος)

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: