ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Οι φωτογραφίες της νοσοκόμας που έχει πάνω από 100 ανεξέλεγκτους οργασμούς την ημέρα

Οι φωτογραφίες της νοσοκόμας που έχει πάνω από 100 ανεξέλεγκτους οργασμούς την ημέρα καταστρέφεται όταν μια κύστη (που δημιουργήθηκε λόγω ατυχήματος) της προκαλεί αλλεπάλληλους οργασμούς με την παραμικρή δόνηση.
«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι περνάω. Νομίζουν ότι ...είναι καλό πράγμα. Άλλά σκεφτείτε να ερεθίζεστε χωρίς να υπάρχει λόγος. Με την παραμικρή δόνηση. Όταν είστε στο τρένο ή βάζετε ηλεκτρική σκούπα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω πια τον έλεγχο του σωματός μου. Άλλες γυναίκες πασχίζουν να έχουν οργασμό και εγώ να τους σταματήσω».
Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Sun η 44χρονη που έφτασε σε αυτή την κατάσταση μετά από ένα ατύχημα που είχε πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού της το 2001. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν, η κύστη που δημιουργήθηκε πιέζει εκείνο το σημείο της σπονδυλικής στήλης που είναι υπεύθυνο για τον γυναικείο οργασμό.
«Την πρώτη φορά που μου συνέβη ήταν το 2008 αφού έκανα σεξ με το αγόρι μου. Είχα οργασμούς για 4 μέρες συνεχόμενα. Νόμισα ότι θα τρελαθώ. Δοκίμασα τα πάντα για να τους σταματήσω. Βαθιά καθίσματα, αναπνοές, ακόμη και να κάτσω πάνω σε μια σακούλια με παγωμένα μπιζέλια. Αλλά τίποτε δεν λειτούργησε. Είχα οργασμούς και σπασμούς για 36 ώρες. Στο διάστημα αυτό πρέπει να ήρθα σε οργασμό πάνω από 200 φορές. Ο πόνος και η εξάντληση ήταν τρομακτικά».
Ενώ στην συνέχεια η άτυχη νοσοκόμα περιγράφει την μια και μοναδική φορά που της συνέβη σε δημόσια θέα «Επέστρεφα σπίτι με το τρένο όταν ξαφνικά κάθε δόνηση άρχισε να με ερεθίζει. Και μιλάμε για ένα ταξίδι διάρκειας 40 λεπτών. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δάγκωσα τα χείλια μου, κάθησα πάνω στα χέρια μου και έλπιζα να μην το προσέξει κανείς».

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: