ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

"Ψαλίδι" στις συντάξεις - Υπερβολική η κατώτατη σύνταξη στα 1400 ευρώ λέει ο Βρούτσης

Η περικοπή των συντάξεων είναι δυσάρεστη, αλλά θα γίνει, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, διαμήνυσε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γ.Βρούτσης τόνισε πως δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και να υπάρχουν συνταξιούχοι που λαμβάνουν 1.400 ευρώ. Ο υπουργός Εργασίας επιβεβαίωσε, ότι μεταξύ των προτάσεων που εξετάζονται είναι και το όριο συνταξιοδότησης.
Συνεχίζοντας, ο κ. Βρούτσης γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στο τέταρτο κατά σειρά ταμείο που ελέγχθηκε, τον ΟΑΕΕ, από τους 230.000 περίπου ασφαλισμένους οι 6.133 δεν υπέβαλαν φορολογική δήλωση.

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας αποσαφήνισε πως, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, η δημοσιονομική προσαρμογή τους πρέπει να εκτελεσθεί, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δυσάρεστη.
Επιπλέον, ο κ. Βρούτσης σχολίασε πως θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο που δίνονταν τα προνοιακά επιδόματα και τα επιδόματα πολυτέκνων.
Τέλος, ο υπουργός Εργασίας, δήλωσε πως θα έχει στη διάθεσή του την κοστολογημένη λίστα με τα μέτρα που χρειάζονται για την εξεύρεση των 5 δισ. ευρώ που αναλογούν στο υπουργείο Εργασίας έως την Παρασκευή ή το αργότερα τη Δευτέρα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: