ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 15χρονη στην Πάρο!!!

Το θρίλερ με τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο συνεχίζεται.
Το DNA που είχαν πάρει από τους δύο ντόπιους που είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι δεν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε πάνω στην κοπέλα.
Η αστυνομία πήρε γενετικό υλικό και από άτομα του περιβάλλοντος του παιδιού.
Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα άτομα, αλλοδαπούς και Ελληνες, που εργάζονται σε οικοδομή κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε άγρια χτυπημένο το 15χρονο κορίτσι. Ηδη έχουν πάρει καταθέσεις από δεκάδες άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και σε κοντινά σημεία.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον από πέντε άτομα να έχει παρθεί δείγμα DNA, προκειμένου να συγκριθεί με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα του κοριτσιού. Ωστόσο, χθες, οι διωκτικές αρχές απεύθυναν και δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο τους. Η αστυνομία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση εις βάρος του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο.
Πάντως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Κατά Εγκλημάτων Ζωής εκτιμούν πως η επιλογή του τόπου της επίθεσης μόνο τυχαία δεν ήταν και παραπέμπει σε άτομο που γνωρίζει καλά την περιοχή.
Είχε προηγηθεί η έκκληση της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς, μέσω του δικηγόρου τους. Ο τελευταίος μιλώντας στην «Espresso» είχε ζητήσει από όποιον είχε δει ή είχε ακούσει κάτι να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία, καθώς ο δράστης θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.
«Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της 15χρονης ανήλικης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στις 19.20 της Κυριακής 22/07/2012, στην παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής ή Τσερδάκια στο νησί της Πάρου, όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, εενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Στο μεταξύ τη Δεύτερα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία, όχι όμως ικανά να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη σύλληψη του δράστη. Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς εντόπισε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης ανδρικό βιολογικό υλικό, που μαρτυρά ότι δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν αρρωστημένο άνδρα, ο οποίος εξακολουθεί και κυκλοφορεί ελεύθερος.
Αφού τη χτύπησε με απίστευτη αγριότητα, της διέλυσε το πρόσωπο και τις προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στη συνέχεια της άρπαξε το κινητό και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντάς την να ψυχορραγεί στα βράχια.
Την ώρα, πάντως, που οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος, η Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και όλοι αισιοδοξούν ότι τελικά θα τα καταφέρει


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: