ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πάρος: Υπάρχει βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης

Την ώρα που η 15χρονη Μυρτώ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό της σε παραλία της Πάρου, η αστυνομία φαίνεται να καταλήγει στο πρόσωπο ενός νεαρού αλλοδαπού όλες τις έρευνές της.
Οι έρευνες εστιάζονται σε έναν 21χρονο Πακιστανό, ο οποίος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην παραλία της Χρυσής Ακτής την μοιραία νύχτα.
Οι υποψίες για αυτόν έγιναν πιο έντονες όταν αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα, λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση.
Έχουν ήδη συλλέξει ρούχα και αλλά αντικείμενα από το δωμάτιό του προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού.

Βασική είναι η μαρτυρία της μητέρας της 15χρονης η οποία είπε στην αστυνομία ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη νύχτα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός.
Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα
Επιπλέον οι έρευνες των αρχών, τόσο των τοπικών όσο και της Ασφάλειας Αττικής, επικεντρώνονται στους θαμώνες συγκεκριμένου καταστήματος στο οποίο σύχναζε τις τελευταίες ημέρες η 15χρονη μαζί με τη 18χρονη αδελφή της και είχαν δημιουργήσει έναν φιλικό κύκλο προσώπων.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους βρίσκεται και ο ένοχος της αποτρόπαιης πράξης, πλην όμως εξαιτίας της έλλειψης στοιχείων οι αστυνομικοί εξετάζουν τους πάντες.
Από τη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποκαλυφθεί η λίστα των τελευταίων κλήσεων που δέχτηκε η κοπέλα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: