ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ (20:00 Novasports1)

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη καλείται να δείξει το... γνωστό ευρωπαϊκό του πρόσωπο.
Η περσινή πορεία στο Europa League σταμάτησε απέναντι στην Ουντινέζε. Από τις 23 Φεβρουαρίου και την ήττα με 3-0 από τους Ιταλούς πολλά άλλαξαν...
Πλέον ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που βρίσκεται στον πάγκο και οι αλλαγές στο ρόστερ πολλές, όχι λόγω ενίσχυσης (ο Κουμαλό μοναδική μεταγραφή), όσο λόγω προώθησης νεαρών και αποχωρήσεων, με τελευταίες των Μαλεζά, Κρέσιτς. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος την Πέμπτη (02/08, 20:00 Novasports1) να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα...Να αποδείξει ότι η Ευρώπη του πάει και να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στο Ισραήλ απέναντι στην Μπνέι Γιεχούντα.
Η πρώτη εμφάνιση κρύβει πάντα κινδύνους, τα κενά είναι πολλά, αλλά ο Γιώργος Δώνης θεωρεί ότι στο ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι θα οδηγήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε ένα αποτέλεσμα που θα τον φέρει αγκαλιά με τα play off του Europa League. Εξάλλου, η Μπνέι Γιεχούντα δεν έχει, ούτε την εμπειρία, ούτε την έδρα - φόβητρο και αν τα λάθη αποφευχθούν, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να επιστρέψει στη βάση του ως το μεγάλο φαβορί για ητν πρόκριση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: