ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μαλάγα (21:45 NET)

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιδιώξει να κάνει απόψε στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός.Στόχος όλων στο «τριφύλλι» είναι η επιστροφή της ομάδας στους «χρυσοφόρους» ομίλους της διοργάνωσης, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβεί το εμπόδιο της Μάλαγα (φωτογραφία αρχείου).
Οι «πράσινοι» καλούνται στην Ανδαλουσία (21:45, ΝΕΤ) να κάνουν την υπέρβαση και να βάλουν τις βάσεις για να απλουστεύσουν τα πράγματα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στόχος όλων στο «τριφύλλι» είναι η επιστροφή της ομάδας στους «χρυσοφόρους» ομίλους της διοργάνωσης, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβεί το εμπόδιο της Μάλαγα, η οποία έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, αλλά ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν κόντρα στην Θέλτα (1-0).Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-2-3-1 απέναντι στους Ανδαλουσιάνους. Στόχος των «πρασίνων» είναι διαφυλάξουν τα νώτα τους κι από κει και πέρα στην αντεπίθεση να πετύχουν ένα ή περισσότερα γκολ.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα θα είναι οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος, στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Βιτόλο (αμυντικά χαφ), ο Ζέκα στα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Σισοκό στον άξονα. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Φορναρόλι.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνο, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο.Με σύστημα 4-3-3 θα παίξει η Μάλαγα, με τον Πελεγκρίνι να αφήνει εκτός αποστολής τον τραυματία Μπαπτίστα και τον Σέμπα Φερνάντες.Η ενδεκάδα των Ισπανών αναμένεται να είναι η ακόλουθη: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Ουέλινγκτον, Μονρεάλ, Πορτίγιο, Καμάτσο, Τουλαλάν, Χοακίν, Ίσκο, Χουάνμι ή Φαμπρίς.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμενί, Χεσούς, Μαρέσκα, Ντούντα, Ελισέου, Μπουονανότε, Σέρχιο Σάντσεθ και Ρέσιο.Ο Παναθηναϊκός έχει αρνητικό σερί στις αναμετρήσεις με τις ισπανικές ομάδες στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει «γευτεί» την χαρά της νίκης.
Η ελληνική ομάδα μετράει μόλις μία ισοπαλία και 11 ήττες απέναντι σε ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου. Το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2009 κόντρα στη Βιγιαρεάλ στη φάση των «16» της διοργάνωσης (1-1, με γκολ του Γιώργου Καραγκούνη).


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: