ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ: Αυτός Είναι Ο 21χρονος Πακιστανός Δράκος Της Πάρου


Υπό άκρα μυστικότητα και σε ασθενοφόρο, για να μην γίνει αντιληπτός και τον λιντσάρουν, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου ο 21χρονος Πακιστανός …που ομολόγησε τη βίαιη επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ στις 22 Ιουλίου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που δημοσιεύει και την φωτογραφία του 21χρονου, ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό, και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου. Mέχρι την απολογία του θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου.Ο 21χρονος Πακιστανός από τη μία, ήταν για όλους όσους τον γνώριζαν το καλό παιδί, χαμογελαστός, που δούλευε, βοηθούσε τους συμπατριώτες του και δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν… Από την άλλη, είχε το προφίλ του σκληρού και αδίστακτου άνδρα που κακοποιεί ένα 15χρονο παιδί και στη συνέχεια με μεθοδικότητα και καταστρώνοντας ολόκληρο σχέδιο, φτάνει ένα βήμα πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Μόλις έγινε 18 χρονών έφυγε από το Πακιστάν και φτάνοντας στον Έβρο μπήκε παράνομα στη χώρα μας.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συμμετοχής και δεύτερου ή και τρίτου προσώπου στον βιασμό και την πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση στην μαθήτρια αν και τα σημάδια στο σώμα της αφήνουν πολλές απορίες. Πιθανότατα ωστόσο όλα τα ερωτήματα να απαντηθούν όταν ο 21χρονος Πακιστανός απολογηθεί.
Στην πρώτη του μαρτυρία στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι έδρασε μόνος (αν και από το νησί έφυγε άρον άρον μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες του) και σκοπός της επίθεσής του ήταν να κλέψει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας. Όταν αυτή αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια εκτός ελέγχου άρχισε να την χτυπάει με απίστευτη μανία στα βράχια.
Ο ίδιος έδωσε στους αστυνομικούς και το σημείο -λίγα μέτρα πιο κάτω από τα βράχια της Χρυσής Ακτής- όπου σε θάμνους πέταξε το τηλέφωνο. Όμως, μέχρι στιγμής, και παρά τις έρευνες των αστυνομικών, δεν έχει εντοπιστεί.

pcool
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: