ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τραγωδία στην Πιερία με 41χρονο που τον σκότωσε αυτοκίνητο

Στο πένθος έχει βυθίσει τους κατοίκους της Πιερίας ο τραγικός θάνατος του Δημήτρη Κορομήλη ιδιοκτήτη και διευθυντή της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα».
Ο 41χρονος άνδρας και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο χθες τα ξημερώματα, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.
Σύμφωνα με την Τροχαία Κατερίνης η οποία διενεργεί προανάκριση, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει έχασε τον έλεγχο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα πορείας όπου κινούταν ο Δημήτρης Κορομήλης με τη μοτοσικλέτα του και έπεσε πάνω του.

Μάλιστα, ο οδηγός μετά την πράξη του όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Οι διωκτικές αρχές, αλλά και η οικογένεια του 41χρονου διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κατοίκους, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και πάντα φρόντιζε, μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας του, να αναδεικνύει τον τόπο του και τους ανθρώπους του.
Χθες συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Κατερίνη, για να του πουν το στερνό αντίο και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: