ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Μπαμπάς στα 75 του ο Καβαλιέρε!!!

Η φημολογία έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες για τον 75χρονο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και την 38χρονη Γερμανίδα ηθοποιό Ζαμπίνα Μπέγκαν. Η ίδια έχει παραδεχτεί εμμέσως την εγκυμοσύνη της.
Μάλιστα, παρουσιάζεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ως το Νούμερο 1 στο «χαρέμι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Ο «Καβαλιέρε» έχει πέντε ενήλικα παιδιά και έξι εγγόνια, ενώ παραμένει παντρεμένος με την Βερόνικα Λάριο, αν και σε διάσταση από το 2009.«Σας παρακαλώ, δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα, προσπαθήστε να καταλάβετε», είπε η ηθοποιός σε ρεπόρτερ που τη ρώτησε για τις φήμες.
Πάντως, η Γερμανίδα με τις βοσνιακές ρίζες είναι παλιά γνώριμη των μέσων ενημέρωσης, καθώς σύχναζε στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι. Για τον Σίλβιο έχει δηλώσει παλιότερα:
«Στη ζωή μου υπάρχει μόνο ένα είδωλο και ένα πάθος: ο άνδρας τα αρχικά του οποίου έχω κάνει τατουάζ. Ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή μου: SB», είναι τα δύο γράμματα που έχει χαράξει στον αστράγαλό της.
Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες η Μπέγκαν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε: «Τον αγαπώ και θα συνεχίσω να τον αγαπώ για πάντα. Είναι σαν τον Σούπερμαν. Εύχομαι να είχα ένα παιδί μαζί του».
Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, ενώ σχεδιάζει την πολιτική του επάνοδο για τον Σεπτέμβρη, στα 76α του γενέθλια...


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: