ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αναμονή μέχρι τις 8 Αυγούστου, η λίστα για τα νέα μέτρα!!!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των νέων μέτρων, με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να αναζητούν την βέλτιστη εκδοχή του «μείγματος» των 11,5 δισ. που παράλληλα θα ανοίξει τον δρόμο για επιμήκυνση της προσαρμογής κατά 2 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 8 Αυγούστου αναμένεται να έχουν «κλειδώσει» τα μέτρα από τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη -που θα έχουν νέες συναντήσεις τις προσεχείς ημέρες- αλλά και να έχουν πάρει την «σφραγίδα» της τρόικας.

«Αγκάθι» παραμένουν οι συντάξεις, καθώς φαίνεται πως οι προτάσεις για αύξηση των ορίων ηλικίας κατά 2 χρόνια (στα 67), το πλαφόν στα 2.300 ευρώ και οι κλιμακωτές μειώσεις στις συντάξεις άνω των 1.000 – 1.400 ευρώ , είναι «κόκκινο πανί». Ενστάσεις υπάρχουν και για την πρόταση μείωσης των συντάξεων του ΟΓΑ κατά 30 ευρώ τον μήνα, τις περικοπές έως 40% στο εφάπαξ και τις περικοπές δώρων.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, οι κυβερνητικοί εταίροι προσανατολίζονται στο «σπάσιμο» των μέτρων σε δύο δόσεις, με τα πιο επώδυνα να μετατίθενται για την διετία 2015 – 2016.


www.madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: