ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βενιζέλος: «Άει στο διάολο» – Χρυσοχοΐδης: «Εσύ να πας»

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε στην αίθουσα, όπου συνεδρίαζε η Πολιτική Γραμματεία του Κινήματος και αντίκρισε απέναντί του τον πρώην υπουργό.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ένας από τους βουλευτές του κόμματος που διαφωνεί με τους σημερινούς χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστήριξε σε κατ’ ιδίαν συνομιλία του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή, ότι ο τελευταίος θα έπρεπε να μην έχει διαφωνήσει με τον πρωθυπουργό, αποδεχόμενος τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε εξαιρετικά αυστηρό ύφος τον κατηγόρησε ως υπονομευτή, απαιτώντας από τον πρώην υπουργό να βγει από το γραφείο του.
Μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε στον κ. Βενιζέλο: “Το παίζεις τσάμπα μάγκας με τα μέτρα”. “Την ίδια στάση κρατάς σε όλα τα θέματα. Το ίδιο έκανες και στην Παιδεία… Υπονομεύεις συνεχώς την παράταξη! Να σηκωθείς να φύγεις από δω» του απάντησε ο κ. Βενιζέλος.
“Εσύ να φύγεις από δω…” ανταπάντησε ο κ. Χρυσοχοΐδης, για να του απαντήσει ο Βενιζέλος: “Άει στο διάολο”. Τότε, ο κ. Χρυσοχοΐδης του είπε πως δεν θα ανεχτεί να του ξαναμιλήσει έτσι και ανταπάντησε: “Να πας εσύ στο διάολο”.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης έφυγε από τη συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, ενώ κάποια ήταν και σε ετοιμότητα, γιατί φοβήθηκαν μην πιαστούν στα χέρια οι δύο πολιτικοί.
Τελικά ο κ. Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από την αίθουσα.
Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντάλλαξε βαριές κουβέντες και με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα κατά την διάρκεια της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.


Protothema
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντρομαλακας τουρκογλου βλεπει της φυλακης τα σιδερα και εχει χεστει!!Ξεσπαει οπου τον παιρνει...