ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ποια τόλμησε να κάνει άγρια επίθεση στη Μενεγάκη;

Ποια γνωστή δημοσιογράφος ρίχνει πυρά εναντίον της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη μέσω της στήλης της και γιατί;Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει με «καυστικό» τρόπο τις χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη με το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Δεν διστάζει να εστιάσει στις τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού, μπροστά από το ιδιωτικό αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Χίο στην Αθήνα: «Προφανώς το ότι η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να μετακινηθεί από την Χίο στην Αθήνα με lear jet – το οποίο ελπίζω να μην ανήκει σε επιχειρηματία ο οποίος, με πόνο καρδιάς αναγκάζεται να κάνει περικοπές και απολύσεις – εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποδείξει ότι είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Η εν λόγω προσπάθεια ενισχύεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίου lifestyle περιοδικού, με φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη, που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα άλλωστε, από νησιά του Αιγαίου, από επισκέψεις σε μπουζούκια και από shopping.
Είναι δικαίωμα της παρουσιάστριας να επιλέγει τον τρόπο ζωής, μετακίνησης και διακοπών της, υποστηρίζει η Αφροδίτη Γραμμέλη. Εργάζεται και αμείβεται. Ωστόσο για έναν άνθρωπο που βασίζει όλη την καριέρα του στην εικόνα, για μία γυναίκα η οποία παρουσιάζει μία εκπομπή που απευθύνεται στη μέση Ελληνίδα, είναι τουλάχιστον προκλητικό το θέαμα.
Την στιγμή που ο κόσμος στον οποίο απευθύνεσαι, ως κορίτσι της διπλανής πόρτας, πνίγεται στα χρέη, χάνει την δουλειά του, δεν μπορείς εσύ να μοστράρεις την χλιδή σου. Όταν μάλιστα γνωρίζεις πως οι παπαράτσι σε καταδιώκουν φροντίζεις να χαμηλώσεις τους τόνους.
Η «εθνική» παρουσιάστρια, εν προκειμένω η Ελένη Μενεγάκη, σε καιρούς χαλεπούς εμφανίζεται αμετανόητη. Αν θες όμως να ταυτίζεσαι με ένα τηλεοπτικό κοινό που υποφέρει, δεν αρκεί να μαγειρεύεις χόρτα και μελιτζάνες αντί για αστακούς και φιλέτα. Δεν περιμένει κανείς να μπεις σε λεωφορείο, αλλά μπορείς τουλάχιστον να καταπιεστείς λίγο και να πάρεις το πλοίο της γραμμής…».

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: