ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Εθνική Ομάδα: Εκπλήξεις από Σάντος!!!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την έλλειψη ρυθμού των διεθνών, στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβουν οι πρεμιέρες σε τέτοιες διοργανώσεις, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να είναι παρούσα στα γήπεδα της Βραζιλίας.
«Βρισκόμαστε στην έναρξη των υποχρεώσεων και κάποιοι δεν έχουν τον απαιτούμενο ρυθμό. Αγωνιζόμαστε με ομάδες που...
τα πρωταθλήματά τους έχουν ξεκινήσει. Όντως σε κάποιες προηγούμενες πρεμιέρες η Εθνική δεν είχε καλό ξεκίνημα. Το... καμπανάκι του συναγερμού έχει χτυπήσει. Πρόσφατα στα προκριματικά του Euro είχαμε δύο δύσκολα ματς με τη Λετονία.
Με τη διάθεση και την αποφασιστικότητα θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι για να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής.«Θέλουμε να είμαστε παρόντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε πλήγμα την απουσία του τραυματία Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Οι κλήσεις του Σάντος: Οι Μαυρίας και Δημούτσος είναι μεταξύ των παικτών που αποτελούν το «νέο αίμα» της «γαλανόλευκης». 
Επίσης κλήθηκε για πρώτη φορά και ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Γλύκος.
Αναλυτικά οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φερνάντο Σάντος: Καρνέζης, Γλύκος, Τζόρβας, Τοροσίδης, Βύντρα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μαλεζάς, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μαυρίας, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Γκέκας.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: