ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Καιρός με μποφόρ και χαμηλή θερμοκρασία

Αττική: Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί και θα φτάνουν τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:  Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: