ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο Καιρός σήμερα!!!

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή 17 Αυγούστου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 35 στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 34 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες ισχυροί, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.


Αττική
Ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι έως μέτριοι.


Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν μπόρες και ίσως μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και το απόγευμα τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: