ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ καθώς από σήμερα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας έως και την Κυριακή φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 40 και πιθανόν κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς από σήμερα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας έως και την Κυριακή φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 40 και πιθανόν κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Σταδιακή πτώση αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας από τα δυτικά και βόρεια, που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα την Τρίτη. Παράλληλα θα ενισχυθούν πρόσκαιρα και οι βόρειοι άνεμοι κατά τόπους στα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη, η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 39 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 33 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 35 με 36.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή η μέγιστη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και πιθανόν κατά τόπους τους 41. Στις Κυκλάδες θα αγγίξει τους 36 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 37 με 38 βαθμούς.
Τη Δευτέρα στην ανατολική χώρα, η θερμοκρασία θα φθάσει τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου και πιθανόν τοπικά τους 41 πριν αρχίσει να υποχωρεί.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: