ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Γεννήθηκε παράξενο πλάσμα που είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο!



Στην Νιγηρία, στην μικρή κωμόπολη Σοκότο γεννήθηκε ένα μωρό τέρας από μια προβατίνα. Αυτό το παράξενο πλάσμα μοιάζει με υβρίδιο ανθρώπου-προβάτου και σύμφωνα με μαρτυρίες ίσως έχει προέλθει από σεξουαλικές περιπτύξεις ανθρώπων με... πρόβατα.
Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιανουαρίου αλλά μόνο τώρα αποκαλύφθηκε η φωτογραφία ντοκουμέντο του παράξενου πλάσματος, που γεννήθηκε στη κτηνιατρική κλινική κλινική Fakon Idi.
Το πλάσμα που είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο προκάλεσε τις αντιδράσεις των κατοίκων που αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη του πλάσματος, για να εξηγήσει τι οδήγησε στην γέννηση μυστήριο.

Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για σατανική δημιουργία και μόνο η επέμβαση της αστυνομίας της Νιγηρίας που τους απομάκρυνε απέτρεψε τα χειρότερα.
Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται στον κόσμο καθώς το προηγούμενο έτος στη Τουρκία είχε γεννηθεί ένα κατσίκι με ανθρώπινο πρόσωπο, που πέθανε μερικές μέρες αργότερα και κατακρεουργήθηκε από τους κατοίκους αφού κατηγορήθηκε για δημιούργημα του Σατανά. Και στο απομακρυσμένο χωριό της Νότιας Αμερικής, της αγροτικής Σάντα Κρουζ Ελ Τσολ στη Γουατεμάλα, τον Αύγουστος του 2011 γεννήθηκε από γουρούνι ένα περίεργο πλάσμα με κεφάλι σε σχήμα ανθρώπου.
Τελικά αυτά τα πλάσματα είναι το προϊόν των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και ζώων; Είναι απλώς συνήθης μεταλλάξεις που έχουν πάρει δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, λόγω της υπερδραστήριας φαντασίας μας; Θα μπορούσε να είναι πειραματισμοί ανθρώπων ή εξωγήινων; Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ξέρουμε την αλήθεια και αυτά τα πλάσματα είναι πιθανό να παραμείνουν ένα από τα μεγάλα ανεξήγητα μυστήρια του κόσμου. Αλλά είναι σίγουρα ανησυχητικό να βλέπουμε αλλόκοτα πλάσματα σαν και αυτά να γεννιούνται σε όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τα παράξενα αυτά πλάσματα και κρίνετε μόνοι σας!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: