ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΕΚ: Τριπλό χτύπημα με Κατίδη, Κατσικοκέρη και Κορδέρο

ΑΕΚ: Τριπλό χτύπημα με Κατίδη, Κατσικοκέρη και Κορδέρο 
Για τριπλό χτύπημα ετοιμάζεται η ΑΕΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων Γιώργου Κατίδη, του πρώην σέντερ φορ του Εργοτέλη Νίκου Κατσικοκέρη και του ισπανού μέσου της Χερέθ Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο.
Ο Κατίδης είναι ο πρώτος που υπέγραψε με τους Κιτρινόμαυρους. Ο πρώην παίκτης του Αρη πέρασε με
επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αφού πρώτα η Ενωση συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην καταβολή 100.000 ευρώ για την ελευθερία του.
Ο Κατίδης, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της Ενωσης ώστε ο τεχνικός της ομάδας κ. Βαγγέλης Βλάχος να τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη έως τις 30/6/2016».
Τελειωμένη θεωρείται και η μεταγραφή του Κατσικοκέρη, που θα ανακοινωθεί την Τρίτη (28/8). Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει πλέον είναι να τελειώσουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα με τον Εργοτέλη. Ο έλληνας επιθετικός που ήδη έχει υπογράψει, δήλωσε στο Novasport fm:
- Για το αν περίμενε ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη στην καριέρα του: «Ο καθένας όταν πιστεύει στον εαυτό του και έχει ένα όνειρο, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο κι εκεί μπορεί να αποδείξει πολλά πράγματα. Αυτό το έχω σαν αρχή. Ευχαριστώ το Θεό που με έχει γερό».

- Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ξέρω πού έχω έρθει και ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που έχει. Η ομάδα έχει ταλέντο και ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πραγματοποιήσω κι εγώ τα όνειρά μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο, να ξεπεράσει τα προβλήματά της».

- Για τη συμβολή του Εργοτέλη στην εξέλιξή του: «Αν δεν υπήρχε ο Εργοτέλης, δεν θα έπαιζα στη Σούπερ Λίγκα. Είναι η ομάδα που με έβγαλε στην επιφάνεια και κατάφερα να δείξω τι αξίζω μέσα από αυτή».

- Για το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική: «Θα είναι για εμένα ένα ακόμη σκαλοπάτι. Αν καταφέρω να αγωνιστώ με το εθνόσημο, θα είναι ένα όνειρο».

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η μεταγραφή του Κορδέρο, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέβη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα υπογράψει διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως περί τις 160.000 ευρώ, ενώ η μετακίνησή του από τη Χερέθ δεν θα κοστίσει περισσότερα από 70.00 ευρώ στην ΑΕΚ.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: