ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ώρες αγωνίας για τον Γιάννη Πάριο!!!

Μετά τον περιπετειώδη τρόπο που ήρθε στη ζωή η κόρη του Χάρη Βαρθακούρη ο Γιάννης Πάριος είδε και πάλι την εγγονή του στην εντατική.
Δεν έφτανε ο περιπετειώδης τρόπος που ήρθε στη ζωή η δεύτερη κόρη του Χάρη Βαρθακούρη, γιου του μεγάλου Γιάννη Πάριου, προέκυψε και μία επιπλοκή σύμφωνα με το Ciao και χρειάστηκε να μπει στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.
Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη Αντελίνα, έφερε τη δεύτερη κορούλα τους τη «Βαρθακόρη», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί ο πατέρας της. Τα χαμόγελα για τον ερχομό της κορούλας του ζεύγους Βαρθακούρη αρχικά πάγωσαν, όταν οι ειδικοί νεογνολόγοι τους ενημέρωσαν πως είναι ανάγκη να μεταφερθεί άμεσα στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.
Η αιτία της επιπλοκής οφείλεται στο γεγονός ότι το μωρό είχε βάρος μόνο 1900 γραμμάρια και τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται ελλιποβαρή ή πρόωρα χρειάζονται ειδική νοσηλεία.
Καθησύχασαν μάλιστα τους γονείς, λέγοντας τους πως δε συντρέχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του μωρού, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις τα κορίτσια έχουν πάντα πιο ισχυρό οργανισμό και ανθεκτικότητα.
Αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής νοσηλείας επιπέδου 1, αλλά μόλις βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του μεταφέρθηκε στο επίπεδο 2. Με την υποστήριξη του προσωπικού του μαιευτηρίου, το οποίο του παρείχε όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, το νεογέννητο ανέκαμψε και επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες στην αγκαλιά των γονιών του.
Να σημειώσουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του είναι γονείς ενός ακόμη κοριτσιού, της Μελωδίας, η οποία τον Αύγουστο θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά της.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: