ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης νέος γραμματέας της ΝΔ

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, συγκεντρώνοντας 301 ψήφους έναντι 186 του Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο τρίτος υποψήφιος Θεοφάνης Λαμπρόπουλος έλαβε 13 ψήφους.
Εχθές ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων έστειλε στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής επιστολή με την οποία τα καλεί να τον ψηφίσουν, σημειώνοντας ότι στόχος του είναι...
«να βελτιώσει την οργανωτική δομή, να υπερασπιστεί, όταν πρέπει και όπως πρέπει, την προσπάθεια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και με ιδεολογικό θεμέλιο τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, να κάνει τη Νέα Δημοκρατία αξιόπιστο και ελκυστικό κόμμα στις λαϊκές δυνάμεις, στους νέους και στις νέες, στη μέση αστική τάξη και στους υγιείς επιχειρηματίες».
Από την πλευρά του, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επέλεξε να παραχωρήσει χθες συνέντευξη σε bloggers στην οποία επισημαίνει πως «με την εκλογή μου στην εν λόγω θέση, θέλω να ξαναφέρουμε τα μέλη κα τους φίλους της Ν.Δ. στην ενεργό κομματική δράση. Ο γραμματέας του κόμματος είναι υπεύθυνος για την κομματική οργάνωση και είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τον λόγο της βάσης στον πρόεδρο».
Ερωτηθείς εάν ως γραμματέας θα μπορέσει να πείσει τους συναδέλφους του να ψηφίσουν τα δύσκολα οικονομικά μέτρα, την ίδια ώρα που ο ίδιος έχεει διαφωνήσει κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα να διαγραφεί προσωρινά από τον Αντώνη Σαμαρά, τόνισε πως «εύκολη λύση δεν υπάρχει. Δύσκολες αποφάσεις θα υπάρξουν για όλους μας. Οι οποίες όμως αποφάσεις θα πρέπει να έχουν ως βάση τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και να υπηρετούν αρχές και αξίες».
Αμεσα λόγο για κομματική πειθαρχία πάντως έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Μιλώντας χθες σε τηλεοπτικό σταθμό, σημείωσε ότι «δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές». Τουτέστιν, όποιος δεν υπερψηφίσει τα μέτρα, θα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: