ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ανακοινώθηκε η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιένης

Τρεις αγωνιστικές αποκλεισμός, μονοετή αποκλεισμό από την Ευρώπη με τριετή αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η UEFA τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ραπίντ Βιένης στο γήπεδο της Τούμπας.
Η εισήγηση του εισαγγελέα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τα έκτροπα της περασμένης Πέμπτης έγινε αποδεκτή από την πειθαρχική επιτροπή κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχεται ένα βαρύτατο πλήγμα, τόσο στον... οικονομικό τομέα, αλλά και σε αυτόν της ψυχολογίας. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα της έφεσης μέσα στο επόμενο τριήμερο και το πιθανότερο είναι πως θα κάνει χρήση αυτού.
Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ σημαίνει: πως εφόσον η ομάδα του Γιώργου Δώνη προκριθεί εις βάρος των Αυστριακών στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (μεθαύριο είναι η ρεβάνς στη Βιέννη), τότε θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της
Εάν αποκλειστεί η ποινή θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη σεζόν και με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στο εξής οι οπαδοί του συλλόγου θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση καλής συμπεριφοράς, διότι εφόσον παρεκτραπούν εντός της επόμενης τριετίας, τότε ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: