ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ποιος είπε στον Αντώνη Σαμαρά.. «Πρόεδρε, θέλω να παραιτηθώ»!!!

Ποιος είπε στον Αντώνη Σαμαρά ότι θέλει να παραιτηθεί; 
Ποιος ήταν ο αποκαλυπτικός διάλογος με τον Αντώνη Σαμαρά;
Με εξαιρετικά ενδιαφέροντα άρθρα κυκλοφορεί σε λίγες ώρες η Real News, με τίτλο στο πρωτοσέλιδο της τη δήλωση Στουρνάρα στον πρωθυπουργό: «Πρόεδρε, θέλω να παραιτηθώ».
Στο άρθρο αυτό θα μάθουμε λεπτομέρειες για τον αποκαλυπτικό διάλογο του Αντώνη Σαμαρά με τον... υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την προφορική παραίτηση του τελευταίου και πως τελικά αυτή απετράπη.
«Αφού θέλουν να με αποδομήσουν, καλύτερα να φύγω» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.
«Δεν έχεις να πας πουθενά» του απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Στην εφημερίδα θα διαβάσουμε επίσης λεπτομέρειες για το Φώτη Κουβέλη που υποστηρίζει ότι «η προοπτική της κυβέρνησης θα κριθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου» , αλλά και το αναλυτικό ρεπορτάζ για το ποιοι θα πληρώσουν τα 11,7 δις ευρώ, με ολόκληρο το σχέδιο των περικοπών.
Ξεχωρίζουν επίσης οι συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαδημούλη που τονίζει ότι «Η κυβέρνηση δεν έχει ορίζοντα, ούτε αντοχές τετραετίας» ,αλλά και του Γιάννη Μιχελάκη που σπάει τη σιωπή του μετά τη μη υπουργοποίηση του και δηλώνει ότι «Η πολιτική δε γίνεται με αντικαταβολή». Τέλος δε θα περάσει απαρατήρητο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Γιώργο Παπανδρέου που ψάχνει εξοχικό στη Σκιάθο.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: