ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Εσπασαν το αυτοκίνητο του Χολέβα

Μπορεί στην προετοιμασία να βρισκόταν μακριά από τον καλό του εαυτό, όμως στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν φώναξε βροντερό «παρών».
Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέβα που ήταν ένας από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βέροια για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, φαίνεται πως κάποιοι τον... μάτιασαν αφού επιστρέφοντας από την πόλη της Ημαθίας κόπηκε απότομα το χαμόγελο του διεθνούς αμυντικού.
Αιτία;
Αγνωστοι έσπασαν το πολυτελές αυτοκίνητό του με στόχο να κλέψουν ό,τι έβρισκαν μέσα. Ο ίδιος δεν έκρυψε την οργή του με το σχόλιο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Αφού αρχικά έκανε γνωστό το δυσάρεστο συμβάν στους φίλους του, στη συνέχεια έγραψε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι την επόμενη φορά που θα δει άνθρωπο να πλησιάζει στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, θα αντιδράσει άσχημα.
Πάντως, φρόντισε να καταγγείλει το γεγονός στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρεθούν οι δράστες. Πάντως, αυτό ήταν άλλο ένα πλήγμα στην ψυχολογία του που δοκιμάστηκε αρκετά στο πρόσφατο παρελθόν.
Πριν από το Euro του καλοκαιριού, ο γάμος του αριστεροπόδαρου αμυντικού πέρασε κρίση. Τον Μάιο του 2011 είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Νταϊάν Γιάνγκερ, αλλά σχεδόν ένα χρόνο μετά το ζευγάρι λέγεται ότι πήρε χωριστούς δρόμους. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη σελίδα του στο Facebook όπου άλλαξε το προφίλ του από παντρεμένος σε ελεύθερος.
Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για την κατάσταση και στάθηκαν κοντά του προσπαθώντας να του ανεβάσουν την ψυχολογία. Ισως δεν είναι τυχαίο ότι στο ματς με τη Βέροια θύμισε τον καλό του εαυτό κάνοντας πολλές κούρσες στην αριστερή πτέρυγα και συμβάλλοντας στην επιθετική ανάπτυξη της πειραϊκής ομάδας.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΝ ΧΑΪΜ
Ο Γκαέλ Καακουτά παίρνει τον δρόμο για τη Μασσαλία αφού μετά την Τσέλσι συμφώνησε κι εκείνος να συνεχίσει την καριέρα στη Μαρσέιγ. Ετσι, οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες λύσεις που έχουν στο συρτάρι (όπως ο Λεζάρ της Τέρεκ Γκρόζνι). Επίσης, έγινε γνωστό ότι μετά τον Μπεναγιούν προτάθηκε ένας ακόμη Ισραηλινός διεθνής στο λιμάνι.
Πρόκειται για τον Μπεν Χάιμ που έμεινε ελεύθερος από την Πόρτσμουθ. Ο 30χρονος άσος έχει μεγάλη «θητεία» στην Αγγλία παίζοντας ακόμη για τη Σάντερλαντ, τη Γουέστ Χαμ, την Μπόλτον, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην καριέρα του έχει παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας καθώς και ως ανασταλτικός μέσος. Στη Σεντάν θα συνεχίσει ως δανεικός ο Ντιελνά.
- Αποφασισμένοι είναι οι νταμπλούχοι να ακολουθήσουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν τα τελευταία 24ωρα από την πλευρά των «πράσινων». Αυτό τονίζει η πειραϊκή ΠΑΕ με χθεσινή της ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Στις προκλητικές, αστήρικτες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα απαντήσει με προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια καταθέτοντας άμεσα αγωγές κατά όλων των μελών των Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”».

Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: