ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ…ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ…

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΒΙΝΤΕΟ;;;
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κος ΔΕΝΔΙΑΣ;; ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΉΠΩΣ;
Ο ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ;
Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν όποτε και όπου χρειαστεί οι Πακιστανοί που βρίσκονται στην χώρα μας.. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κινηματογραφήσουν τις ενέργειες τους και….
να τις προβάλουν στο διαδίκτυο.
Και αργότερα από φόβο δηλώνουν πως τους χτυπάνε Έλληνες με μαύρες μπλούζες και το σήμα της Χ.Α.
Αυτά τα βλέπει κανένας φωστήρας της δημοσιογραφίας..???

Έχουν κάνει ποτέ τους καμιά σοβαρή έρευνα ή το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα χτυπήσουν την ακροδεξιά και αφήνουν επαγγελματίες εγκληματίες αλλοδαπούς και δουλεμπόρους να αλωνίζουν..
Χαρακτηριστικά είναι τα δύο βίντεο που σας παραθέτουμε, στα οποία θα δείτε εικόνες απο το κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να πλακώνουν στο ξύλο ομοεθνείς τους. Η πολιτεία όπως πάντα.. απούσα! Εμείς θα παραθέσουμε και το κανάλι που φιλοξενεί στο youtube τα βίντεο ντροπής, σε περίπτωση που κάποιοι θελήσουν επιτέλους να ασχοληθούν.. Ανάμεσα στα βίντεο υπάρχουν Πακιστανοί που μιλούν για το ρατσισμό που βιώνουν στην χώρα μας, αλλα και για τις Ελληνικές επιθέσεις. Πουθενά δεν αναφέρουν για τους βιασμούς, τις ληστείες, τις δολοφονίες που καθημερινά διαπράττουν οι ομοεθνής τους σε βάρος μας.. Η πλύση εγκεφάλου στον Πακιστανικό λαό συνεχίζεται..Το κανάλι βρίσκεται εδώ.. ..
Τα βίντεο και το θέμα μας τα έστειλε το αδερφικό blog greekalert



Αν δείτε προσεκτικά στο δεύτερο βίντεο
θα δείτε και φάτσες γνωστών εκπροσώπων και καθοδηγητών των πακιστανών (Τζαβεντ Ασλάμ)
Ο οποίος απείλησε μέχρι και με ΠΟΛΕΜΟ τους Έλληνες…
Οι οποίοι συμμετέχουν μαζί με ομοεθνείς τους στην “σύλληψη” η όπως θέλετε πείτε το πακιστανών…υποκαθιστώντας την Ελληνική Αστυνομία!!

Σε αυτά οι γνωστοι ευαισθητούληδες προοδευτικάριοι δεν θα πουν κάτι;
πως γίνετε πακιστανοί να πηγαίνουν και να παίρνουν πακιστανούς με την βία μέσα από τα διαμερίσματα τους;;;;…για οποιοδήποτε λόγο…..δεν υποκαθιστούν τον νόμο αυτοί;;;; είναι νόμιμο αυτό;;;;

Ο Υπουργός δικαιοσύνης θα ασχοληθεί; ένας εισαγγελέας μήπως;..Μιας και τον έχει καλέσει για τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος της αστυνομίας….ας τον ρωτήσει για αυτά που είδαμε στα βίντεο..
όχι τίποτα άλλο…αλλά μετά αν εξαφανιστούν αυτοί που δείχνουν τα βίντεο θα βγαίνουν κάποιοι και θα λένε για ρατσιστικά εγκλήματα!!

Υ.Σ προς ευαισθητούληδες και λοιπούς δήθεν αντιρατσιστές
μην βιαστείτε να κατεβάσετε η να διορθώσετε τα βίντεο που κάποιοι από τους δικούς σας τα ανέβασαν …πανηγυρίζοντας μάλιστα γι αυτά…έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε αντίγραφα.

eglimatikotita
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: