ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κασιδιάρης: "Για εμάς οι μετανάστες είναι σκουπίδια!"

Κατά των λαθρομεταναστών ξέσπασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σήμερα στη Βουλή, ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο Πακιστανός δράστης στου στυγερού εγκλήματος της Πάρου και τονίζοντας ότι κορόιδεψε ολόκληρο κράτος και μεταφέρθηκε στις φυλακές ανηλίκων όπου… «περνάει ζάχαρη»!
«Πρέπει να τελειώσει πια το θέμα με αυτά τα σκουπίδια. Για εμάς είναι σκουπίδια, εντός εισαγωγικών, έχει μετατραπεί η χώρα στον σκουπιδότοπο της Ευρώπης» τόνισε οργισμένος ο κ. Κασιδιάρης.

«Κάθε μέρα μπαίνουν στη χώρα μας χιλιάδες εγκληματικά στοιχεία και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Δεν γνωρίζουμε τίποτα γι’ αυτούς. Ένας δεσμοφύλακας που γνωρίζει την αραβική γλώσσα μου μετέφερε τις προάλλες ότι σε διάλογο ενός αλγερινού κρατούμενο με την πρεσβεία, του είπαν “μείνε στην Ελλάδα γιατί αν έρθεις στην Αλγερία μα όσα έχεις κάνει σε περιμένει δις ισόβια”. Αυτοι άρχονται στη χώρα» πρόσθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Οι χαρακτηρισμοί του κ. Κασιδιάρη προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση και του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής Λεωνίδα Γρηγοράκου, οι οποίοι έκαναν λόγο για ανατριχιαστικούς χαρακτηρισμούς περί «σκουπιδιών» και «σκουπιδότοπου» που δεν αρμόζουν στο Κοινοβούλίο.
«Εμείς επιμένουμε στον χαρακτηρισμό αυτό» απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε πολύ υψηλούς τόνους άστραψε και βρόντηξε για την υπόθεση με τον Πακιστανό της Πάρου. «Κοροϊδεύει ένα ολόκληρο κράτος. Δήλωσε ανήλικος και μεταφέρθηκε στις φυλακές ανηλίκων όπου περνάει ζάχαρη, την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα τον είδε και διαπίστωσε ότι είναι τουλάχιστον 25 ετών».
Το λόγο πήρε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αφού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το έγκλημα της Πάρου και τη συμπαράσταση του στην οικογένεια της 15χρονης κοπέλας, υποστήριξε ότι τα μόνα σχετικά στοιχεία είναι η δήλωση του Πακιστανού ότι γεννήθηκε το 1993 και πως οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές έχουν ζητήσει τη συνδρομή και συλλογή στοιχείων για το δράστη τόσο από τις εγχώριες υπηρεσίες όσο και από υπηρεσίες του Πακιστάν. «Αν και όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι ανήλικος, θα μεταχθεί άμεσα από τις φυλακές ανηλίκων. Η διαδικασία όπως ξέρετε όμως είναι μυστική και δε γνωρίζουμε σε ποιό σημείο βρίσκεται η έρευνα του ανακριτή και του εισαγγελέα» σχολίασε ο υφυπουργός.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πήρε εκ νέου το λόγο και ξέσπασε για ακόμη μία φορά μιλώντας για «τρελούς ή τυφλούς» δικαστικούς λειτουργούς: «Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, είναι ή τρελοί, ή τυφλοί λοιπόν. Ο Πακιστανός είχε δηλώσει ότι δεν είναι ανήλικος και άλλαξε μετά τη δήλωσή του μετά από υπόδειξη του δικηγόρου. Καλύπτετε τον συγκεκριμένο ανακριτή και εισαγγελέα και αυτό δεν σας τιμά. Δεν μπορεί στο Πρωτοδικείο να είναι δύο τρελοί ή τυφλοί, να υπάρχει τέτοια σύμπτωση. Υπάρχει λοιπόν σκοπιμότητα; Εφόσον δεν υπάρχει, όπως πιστεύω ότι δεν υπάρχει, θα πάρετε ένα τηλέφωνο για να σταματήσει αυτή η διαδικασία άμεσα!» κατέληξε σχεδόν ωρυόμενος ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Η υψηλής ένταση συζήτηση έληξε με τον κ. καραγκούνη να ανταπαντά ότι αρνείται να σχολιάσει τους χαρακτηρισμούς του κ. κασιδιάρη και να σημειώνει πως «ο ανακριτής έχει στα χέρια του αρκετά όπλα μέχρι να περατωθεί η ανάκριση προκειμένου να διακριβώσει την ηλικία του δράση».​

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: