ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Νικολόπουλος!!!

Το twitter "'έκαψε" και τον Νικολόπουλο και τον έθεσε εκτός Νέας Δημοκρατίας.
Μία ανάρτηση, που συζητήθηκε έντονα και προκάλεσε αναταράξεις στη ΝΔ, έκανε στο twitter ο Ν.Νικολόπουλος στην οποία αναφέρει τα εξής για τη στρατηγική της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Σαμαρά:
«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;».
Λίγο αργότερα, όπως ανακοινώθηκε, η ΝΔ διέγραψε τον κ. Νικολόπουλο.

" Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.
Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας".
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην υφυπουργός Εργασίας είχε υποβάλλει την παραίτηση του λίγες ώρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά από τη Βουλή.
«Μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή» τόνιζε στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Νικολόπουλος, ωστόσο συνεργάτες του πρωθυπουργού διευκρίνιζαν ότι ο κ. Νικολόπουλος είχε διαμαρτυρηθεί για τις αρμοδιότητές που του είχε «παραχωρήσει» ο πολιτικός προϊστάμενός του κος Γιάννης Βρούτση, κάτι που εξόργισε τον κ. Σαμαρά.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: