ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

"Έφυγε" από τη ζωή η διασημότερη μούσα του στυλ!!!

Στα 81 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή, μία από τις γυναίκες – γκουρού του στυλ, που θαύμαζαν μεγάλοι σχεδιαστές μόδας, με τους οποίους συνεργάστηκε, η Anna Piaggi!
Η Piaggi -που «έφυγε» ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, στο Μιλάνο- ξεκίνησε ως μεταφράστρια στην ιταλική εκδοτική εταιρεία «Mondadori», ενώ στη συνέχεια βρέθηκε να αρθρογραφεί στην «Vogue» και το «Vanity Fair».
Έχοντας μανία με τα ρούχα και τα παπούτσια, η Ιταλίδα fashion-guru έγινε γνωστή ανά τον κόσμο για τα εκκεντρικά της ντυσίματα -με ιδιαίτερη αδυναμία στα καπέλα- αλλά και για τα άρθα και τα βιβλία της (με πιο ξακουστό το «Fashion Algebra») που αποδομούσαν την βιομηχανία της μόδας.
Η γκαρνταρόμπα της θεωρούταν ως μία από τις πλέον αξεπέραστες, ενώ υπολογίζεται ότι διέθετε 2.865 φορέματα και 265 ζευγάρια παπούτσια.
Η Piaggi -παρούσα σε όλα τα μεγάλα ντεφιλέ των παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών- είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον Karl Lagerfeld, υπήρξε η μούσα του σχεδιαστή καπέλων Stephen Jones και ενέπνευσε αρκετές συλλογές της Vivienne Westwood, των D&G και του Manolo Blahnik.
Δείτε το βίντεο...



Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: