ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Και το κουλούρι Θεσσαλονίκης διεκδικούν οι Τούρκοι!

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα Turkishgreeknews.org η τουρκική εταιρεία Simit Sarayi (ελληνικά: Παλάτι Κουλουριού) ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια του καταστήματος στο Σύνταγμα, το οποίο θα αποτελέσει και το πρώτο κατάστημά της στην Ελλάδα.
«Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε ανοίξει το πρώτο μας κατάστημα στο Σύνταγμα», δήλωσε από την Αθήνα ο Ενβέρ Ακντενίζ, διευθυντής franchise της εταιρείας στο εξωτερικό. Ο Ακντενίζ ανέφερε ότι σε πρώτη φάση σχεδιάζουν να ανοίξουν υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Ομόνοια, στο Μοναστηράκι και στον Πειραιά.
Στην ερώτηση γιατί θέλουν να ανοίξουν κατάστημα τώρα που πολλά στην Ελλάδα βάζουν λουκέτο ο Ακντενίζ απάντησε: «Εμείς είμαστε συνηθισμένοι με την κρίση. Ο ελληνικός λαός δεν είναι συνηθισμένος. Εμείς σχεδιάζαμε να ανοίξουμε καταστήματα στην Ελλάδα πριν από την οικονομική κρίση. Άλλωστε η κρίση είναι μεταβατική. Εμείς φημιζόμαστε στην Τουρκία ως μία εταιρεία που αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: