ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο καπετάνιος ιπτάμενου δελφινιού πήγε να διώξει τον Παπανδρέου!

 
Ο καπετάνιος του ιπτάμενου δελφινιού που εκτελούσε το δρομολόγιο Πυθαγόρειο προσπάθησε σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία να διώξει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου από το πλοίο.
Συνέβη το Σάββατο 21 Ιουλίου. Ο καπετάνιος του ιπτάμενου δελφινιού που εκτελούσε το δρομολόγιο Πυθαγόρειο – Κως, παραιτήθηκε αμέσως μετά την εκτέλεση του δρομολογίου «για λόγους ευθιξίας» όπως αναφέρει ο ίδιος στο enikos.gr, γιατί ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «θόλωσε» όταν το πλήρωμα του ανέφερε ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο πρώην πρωθυπουργός με την σύζυγο του. «Πρέπει να το κατάλαβε γιατί όταν με είδε στο σαλόνι, προσπάθησε να κρυφτεί, όπως κάνουν οι μαθητές, πίσω από αυτόν που καθόταν μπροστά του».
Ο Νίκος Χατζηνάκης χρειάστηκε μερικά λεπτά «για να συνέλθει» και για αυτό βγήκε έξω από το πλοίο, ωστόσο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος το δρομολόγιο εκτελέστηκε κανονικά.
Αμέσως μετά, δήλωσε στην πλοιοκτήτρια εταιρεία την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

Το enikos.gr επικοινώνησε την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Ο Γιώργος Ντινόρης, μέτοχος της εταιρείας, επιβεβαιώνει ότι η παραίτηση του πλοιάρχου έγινε αποδεκτή, ωστόσο η εκδοχή του για το περιστατικό είναι διαφορετική από αυτή του καπετάνιου, καθώς ισχυρίζεται ότι ο καπετάνιος προσπάθησε να διώξει τον πρώην πρωθυπουργό από το πλοίο. 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: