ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος!!!

Ολοκληρώθηκε στα Σπάτα η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και ήταν γεμάτη από ένταση και αλληλοκατηγορίες με τον Θωμά Μαύρο να αναλαμβάνει τη θέση του πρόεδρου!
Εκτός από το νέο ΔΣ, προκηρύχθηκε και αύξηση ΜΚ 2,5εκατ. ευρώ με κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ ως αρχή για λαϊκή βάση με μπροστάρη τον Θωμά.
Ολοκληρώθηκε η συνέλευση. Στο νέο Δ.Σ. πρόεδρος θα είναι ο Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος για τον νόμο ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ δεν αλλάζει το υπόλοιπο Δ.Σ. εκτός Κασνακίδη που έδωσε τη θέση του στον Μαύρο.
Κλείνοντας ο Θωμάς είπε: «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι με τον κόσμο μας για την ΑΕΚ» με τον κόσμο που βρισκόταν στην είσοδο να τον αποθεώνει.
Πρόεδρος ο Μαύρος
Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τεσσεράμισι ώρες, να υπάρξουν πολλές εντάσεις, που παραλίγο να φτάσουν και σε χειροδικίες, να εκτοξευθούν εκατέρωθεν κατηγορίες, να υπάρξουν αρκετά ευτράπελα για να βγει, εν τέλει, η είδηση της ανάληψης του προεδρικού θώκου της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Θωμά Μαύρο με τη Γ.Σ. της ΑΕΚ να κλείνει ενωτικά και πανηγυρικά.
Επί της ουσίας ο Μαύρος ανέλαβε, αφού δέχθηκε και το ασφυκτικό πρέσινγκ της Original. O κορυφαίος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά τον Θε(ω)μά για να αναλάβει το πόστο. «Μπες εσύ πρόεδρος από σήμερα. Εσένα μόνο αγαπάμε και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα. Πρόσεξε τα λαμόγια που είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουμε σε όλες τις προσπάθειες. Γίνε πρόεδρος τώρα και πάμε όλοι μαζί», ήταν το μήνυμα των οργανωμένων προς τον Μαύεο σε μία Γ.Σ., όπου δεν έβγαλε μόνο την είδηση αυτή. Στη γενική συνέλευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αποφασίστηκε επίσης η Α.Μ.Κ. κατά 2,5 εκατ. ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει και το... όχημα για να μετατραπεί η ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης, όπως είχε ζητήσει εξ αρχής ο Θωμάς Μαύρος.

Τα επεισόδια, οι αλληλοκατηγορίες και οι συρράξεις
Μέχρι να φθάσει η ΑΕΚ στην ανάληψη της προεδρίας από τον Μαύρο, βέβαια, είχαν προηγηθεί πολλά. Αρκετές φορές μέσα στη Γ.Σ. οι λέξεις «συναίνεση» και «ενότητα» ήταν άγνωστες για όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, στην οποία έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 80 άτομα.
Οι κόντρες μεταξύ Δημητρέλου, Βούρου, Κασνακίδη και Ηλιόπουλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ντέμη Νικολαΐδη αποτέλεσαν κυρίαρχα συστατικά του μενού με εκφράσεις τύπου «ψεύτες», «απαράδεκτοι», «λαμόγια», αλλά και το «θα γαμ…» να βρίσκονται εντός του λεξιλογίου της Γ.Σ. της «Ενωσης».
Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος είχε προτείνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Υποστήριζε πως αυτά τα χρήματα είναι απαραίτητα, προκειμένου να πάρει η ομάδα φορολογική ενημερότητα. Από την πλευρά τους, οι μικρομέτοχοι που έπαιξαν ρόλο στη Γ.Σ. αντιπρότειναν α οριστεί η τιμή μετοχής στα 30 λεπτά και η ΑΜΚ να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, τόνισαν πως θα πρέπει οι κ.κ Παππάς και Νοτιάς να καλύψουν τα 10 εκατομμύρια της διαφοράς που προκύπτει από τα χρέη του 2004.
Και κάπου εκεί μπήκε στην όλη υπόθεση και ο εκπρόσωπος του Ντέμη Νικολαϊδη, Αντώνης Ηλιόπουλος τονίζοντας πως από την πλευρά του στηρίζει την κίνηση του παλιού ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», επιθυμία του οποίου είναι η τοποθέτηση μελών της επιλογής του στο Δ.Σ, δηλαδή ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενός supporter και ενός εκπροσώπου της Ερασιτεχνικής, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους κ.κ Σταυρούπολο, Βούρο, Γκατσούλα και Ηλιόπουλο.
Το κλίμα, όμως, δεν ήταν καλό και το θερμόμετρο χτύπησε στα κόκκινα, όταν πήρε το λόγο ο γνωστός για αεκτζήδικα συναισθήματα του, Γιάννης Βούρος. κάποιοι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη. Την ίδια ώρα, η πλευρά της Original εξέφραζε ανοικτά τις αμφιβολίες της για το αν θα επωμιστεί και πάλι ο κόσμος της ΑΕΚ τις… αμαρτίες των διοικήσεων. «Μην παραμυθιάζετε τον Μαύρο ότι θα τον στηρίξει ο κόσμος. Πάνε αυτά. Άλλαξαν οι καιροί. Ο κόσμος δεν δίνει λεφτά. Πάνε αυτά που ξέρατε», έλεγαν.
Στο τέλος, όμως, τα πάντα άλλαξαν… Ο Μαύρος αποδέχθηκε την πρόταση να γίνει πρόεδρος. Αποθεώθηκε από τον κόσμο, υπήρξαν χειροκροτήματα και προέκυψε μία ενότητα που κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. δεν φαινόταν στον ορίζοντα.


sentragoal.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: