ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Χαροπαλεύει παίχτης ελληνικού ριάλιτι!

Στην Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο επιχειρηματίας από το Αίγιο, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι "Φάρμα", Γιάννης Βάκρινος.
Πριν από λίγες ημέρες είχε τροχαίο ατύχημα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, βρισκόταν στο Αίγιο με φίλους, όπου διασκέδαζε σε κέντρο της περιοχής. Επιστρέφοντας, είχε μαζί του και μία νεαρή φίλη. Στο ύψος του Ξυλόκαστρου, για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε μπαριέρες και βράχο διαδοχικά.

Νοσηλεύεται στην Εντατική και οι δικοί του άνθρωποι να τονίζουν πως καθημερινά η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει.
Να αναφέρουμε ότι το 2006 ο Γιάννης Βάκρινος ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. Ο 22χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 30 Ιουλίου του 2006 στις γραμμές του τρένου. Την τελευταία φορά που είχε θεαθεί ζωντανός ήταν στο beach bar του Γιάννη Βάκρινου. Ο Γιάννης Βάκρινος, ο γιος του Θανάσης και ο μπάρμαν του καταστήματος κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι δύο τελευταίοι λίγους μήνες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο επιχειρηματίας, αφού παρέμεινε στη φυλακή για περισσότερο από δύο χρόνια, τελικά αφέθηκε ελεύθερος το 2008. Στη δίκη που έγινε ευχαρίστησε τους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας οι οποίοι τον αθώωσαν.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis΄
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: