ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ξενοδοχείο υψηλής τεχνολογίας!!!

Εχει το μέγεθος κρουαζιερόπλοιου και τεχνολογία που θα ζήλευαν τα κεντρικά της Google. Δεν το κινεί όμως τίποτα, αφού έχει γερές βάσεις και είναι πάντα γεμάτο κόσμο.
Καλώς ήρθατε στο νέο hightech ξενοδοχείο της αλυσίδας Butlins, το «Wave Hotel and Apartments», που κόστισε 31 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί τον παράδεισο των παιδιών κάθε... ηλικίας.
Το νέο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο Bognor Regis του δυτικού Σάσεξ, διαθέτει ειδικό δωμάτιο παιχνιδιού για τα παιδιά το οποίο είναι εξοπλισμένο με παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας, μια σειρά από υπολογιστές iMac, PS3 και λοιπά gadgets.

Εξάλλου, για τα παιδιά που θέλουν στις διακοπές να αφιερωθούν στο διάβασμα υπάρχει μια απολύτως ενημερωμένη βιβλιοθήκη με ηλεκτρονικά βιβλία.
Τα παιδικά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι όλα διακοσμημένα με κυρίαρχο θέμα τον υποβρύχιο κόσμο και είναι σχεδιασμένα να θυμίζουν καμπίνες υποβρυχίου. Τα κρεβάτια-κουκέτες περιβάλλονται από τοιχογραφίες με χταπόδια, ενώ από αυτά τα παιδιά έχουν οπτική επαφή με εντοιχισμένες τηλεοράσεις.
Και επειδή οι δημιουργοί του ξενοδοχείου θεώρησαν ότι αυτά δεν είναι αρκετά για να εντυπωσιάσουν τους νεαρούς πελάτες τους, φρόντισαν με μια ειδική εφαρμογή οι τοιχογραφίες στους τοίχους να γίνονται τρισδιάστατες!
Δικαίως, η αλυσίδα Butlins χαρακτηρίζει το συγκρότημα Wave με τα 215 δωμάτια και τα 26 διαμερίσματα ως την πιο σημαντική επένδυση από το 1936, οπότε και ο σερ Μπίλι Μπούτλιν, ιδρυτής της αλυσίδας, έστησε το πρώτο του ξενοδοχείο.
«Οι βρετανικές οικογένειες είναι πιο πολυάσχολες από ποτέ άλλοτε, οπότε αναζητούμε πάντα νέους και καινοτόμους τρόπους να τους βοηθήσουμε να περνούν πιο απολαυστικά τον χρόνο που έχουν στις διακοπές» εξηγεί ο Μάικ Κρόουθερ, διευθυντής λειτουργίας των Butlins.
Οσο ια τις χρεώσεις και αυτές θεωρούνται φιλικές προς τον πελάτη. Το δωμάτιο με τα χταπόδια που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και δύο παιδιά έως 14 ετών, για τρεις διανυκτερεύσεις κοστίζει 374 ευρώ, με πρόσβαση σε διαφόρων ειδών διασκεδάσεις, όπως προπονήσεις, παιδική χαρά κτλ.
Οι πρώτοι πελάτες ήδη δηλώνουν ενθουσιασμένοι, καθώς τους ανακουφίζει το γεγονός ότι τα παιδιά τους δεν βαριούνται, οπότε τους αφήνουν το περιθώριο να χαλαρώνουν.


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: