ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ικανοποίησαν παρά την ήττα τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ

Φιλική ήττα με 4-1 γνώρισαν τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ το απόγευμα του Σαββάτου (18/08) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.
Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο των Λευκαδίων, παρουσία αρκετών φιλάθλων, με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να δείχνει καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο σκορ προηγήθηκε η «ελαφρά ταξιαρχία» στο 44ο λεπτό με τον Μανιά, ο οποίος από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινόπουλου, ενώ στο 50’ οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δήμου Συμπεθέρη.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 62’ ο Κατσίκης με πέναλτι σημείωσε το 2-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χιντζίδης με απευθείας φάουλ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 78’ με νέα εκτέλεση πέναλτι του Κατσίκη!

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντάκος, Κουβατσίδης, Πίτος, Πασχώνης, Μπρέγκου, Παπαδημητρίου, Σπυριδωνίδης, Συμπεθέρης, Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γιαγτζίδης, Μισαϊλίδης Π., Μισαϊλιδης Θ., Ιωαννίδης, Πετγαλτζης, Ορδουλίδης, Τσάλμας, Παπαδόπουλος, Λέσκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κοτταράς (31' Αθανασίου), Δημογιάννης, Κύργιας, Δεληζήσης, Κρουσταλέλης, Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραχάλιος, Μανιάς.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Αθανασίου (59' Μένιος), Χατζηζήσης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης (70' Παπαδιώτης), Χιντζίδης, Ντουτσαρίδης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης (81’ Σελμανάι), Διαμαντίδης, Τομαράς (79’ Κορώνης), Καραμαλίκης.

kerkidasport.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: