ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Εφηβικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Βορειοδυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου στην Άρτα συνάντηση εκπροσώπων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βορειοδυτικής Ελλάδας με σκοπό τη δημιουργία και διεξαγωγή του εφηβικού περιφερειακού πρωταθλήματος για την ευρύτερη περιοχή.
Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Κέρκυρας, συναποφασίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα δημοσιευτεί εντός των ημερών.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία, που είναι ασφαλώς θετικότατη για τους επίδοξους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν συμμετέχουν σε ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα, είναι ηθικός υποστηρικτής και αρωγός η ΕΠΟ.
Οι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι γεννημένοι τα έτη 1996, 1997, 1998.
Στόχος της θετικής αυτής κίνησης των τοπικών ΕΠΣ αλλά αρκετών συλλόγων της ευρύτερης Περιφέρειας, είναι η συλλογή πολύτιμων αγωνιστικών εμπειριών από τα παιδιά των ομάδων που δεν συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των Κ17, (όπως για παράδειγμα του Παναιτωλικού που έχει μόνο ομάδα Κ20), αλλά και από ιδιωτικές ακαδημίες που θέλουν να αναδείξουν τους ταλαντούχους παίκτες τους.

Η προκήρυξη αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και πριν τον 15 Αύγουστο.
Ανάμεσα στις πληροφορίες που συνέλεξε το acadimies.gr σχετικά με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, περιλαμβάνονται και οι εξής:
Τα χρήματα της συμμετοχής θα τα δίνουν εξολοκλήρου οι σύλλογοι και δεν θα ξεπεράσουν τα 500 ευρώ (200 ευρώ συμμετοχή και 300 ευρώ το παράβολο).
Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει επίσημα συμμετοχή 10 ομάδα και αναμένεται συνολικά να μη ξεπεράσουν τις 20.
Επίσης, εκκρεμεί το ζήτημα για τους γεννηθέντες τα έτη 1998 και 1999 και συγκεκριμένα αν θα μπορούν να συμμετέχουν τόσο στη συγκεκριμένη διοργάνωση όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.
Όλα αυτά όμως, όπως και άλλες παράμετροι της εξαιρετικής πρωτοβουλίας, αναμένεται να εξηγηθούν σύντομα.

ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα μετέχει στο Εφηβικό περιφερειακό πρωτάθλημα των Ενώσεων Βορειοδυτικής Ελλάδας 2012-2013 και εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναζητεί νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα μετέχει στο Εφηβικό περιφερειακό πρωτάθλημα των Ενώσεων Βορειοδυτικής Ελλάδας 2012-2013. Στο πρωτάθλημα αγωνίζονται γεννηθέντες τα έτη 1996, 1997, 1998. Καλούνται όσοι θέλουν να ενταχθούν στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να επικοινωνήσουν με το σωματείο καθημερινά 16.00-20.00 στα γραφεια του ΠΑΣ στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο τηλ. 6973694163 αρμόδιος κ. Δημήτρης Στούκας.
*Ο Δημήτρης Στούκας, εκτός από προπονητής της Περιφερειακής ομάδας, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. αποφάσισε όπως εκπρόσωπος του σωματείου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όπως από το άρθρο (άρθρο 23, παραγραφος 2) του καταστατικού της ορίζεται, θα είναι ο Επικεφαλής των Υποδομών του ΠΑΣ.


Ρεπορτάζ: Δώρα Ιωακειμίδου 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: