ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γάμο του γιου του!!!

Θρήνος στην Αμάρυνθο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 56χρονος συνταξιούχος, πατέρας του γαμπρού, την ώρα που χόρευε για τη χαρά του γιού του, έφυγε από τη ζωή.
Ο 56χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ άφησε την τελευταία του πνοή στο γάμο του γιου του και αντί για χαρά σκορπίστηκε θλίψη στην οικογένεια.
Το Σάββατο 18 Αυγούστου προοριζόταν ως μέρα υπέρτατης χαράς για την οικογένεια. Ο γάμος έγινε με κάθε επισημότητα στον ι.ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γυμνό και ακολούθησε γλέντι στο κοσμικό κέντρο Πύργος.
Εκεί συνέβη το μοιραίο. Ο πατερας σηκώθηκε για να γλεντήσει το γάμο του γιού του χορεύοντας, ως είθισται, τον πρώτο χορό με το ζευγάρι και τους υπόλοιπους συγγενείς. Την ώρα της πιο ευτυχισμένης γυροβολιάς της ζωής του, η καρδιά του τον πρόδωσε και σωριάστηκε λιπόθυμος στην πίστα.

Αμέσως έσπευσαν πάνω του συγγενείς και φίλοι, ενώ εμβρόντητο ήταν τον νεόνυμφο ζευγάρι και ιδιαίτερα ο γιος του που δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα του λιπόθυμου πατέρα του.
Ο 56χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε κάποια καρδιακά προβλήματα, αλλά ο θάνατός του ήταν εντελώς αναπάντεχος.
Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν τη θλιβερή ατυχία που χτύπησε την οικογένεια Χαϊνά. Αντί για γάμος έγινε κηδεία και όλη η περιοχή συζητά το χαμό του 56χρονου, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί την ευτυχία του γιού του.

egnomi.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: