ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής της!!! Τραγική αποκάλυψη από Αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκη!

Η Αμερικανίδα Χάρισον μπορεί να κέρδισε τον πρώτο της Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο τζούντο αλλά να κάνει και μία τραγική αποκάλυψη.
Ότι ο πρώτος της προπονητής Daniel Doyle την κακοποιούσε σεξουαλικά από τότε που ήταν οχτώ χρόνων. Για την ίδια ήταν τόσο μεγάλο το τραύμα που σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει!!
Η Kayla Harrison είναι η πρώτη αμερικανίδα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 78 κιλών αλλά η επιτυχία της ήρθε μετά από πολλά χρόνια που πέρασε στην «κόλαση».
Όπως προαναφέραμε ο πρώτος της προπονητής την κακοποιούσε από τα 8 της χρόνια.
«Ήταν τραγικό. Ο Daniel ήταν φίλος της μαμάς μου, με πρόσεχε όταν ήμουν μικρή καλύτερα και από babysitter, όχι μόνο εμένα αλλά και τον αδελφό μου και την άλλη μου αδελφή ενώ συχνά ερχόταν στο σπίτι για φαγητό»
Και συνέχισε η αμερικανίδα αθλήτρια αναφερόμενη στα λόγια του Daniel: "Ότι συνέβη θα πρέπει να το κρατήσουμε μεταξύ μας διαφορετικά θα βρούμε και οι δύο τον μπελά μας".
Για να είμαι ειλικρινής,είπε η αθλήτρια, μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου. Μεγαλώνοντας καταλάβαινα ότι ήταν λάθος αλλά τον αγαπούσα και πίστευα ότι και εκείνος με αγαπούσε.
Η Harrison ήταν έξι ετών όταν αγωνίστηκε στο χαλί για πρώτη φορά, 8 ετών όταν συναντήθηκε με τον Doyle ο οποίος τότε ήταν 24 ετών.
"Ήμουν συναισθηματικά κατεστραμμένη, καταθλιπτική και μισούσα την ζωή μου" δήλωσε για εκείνη την περίοδο της ζωής της.
Στη συνέχεια ήρθε σε οριακό σημείο γιατί συνειδητοποίησε πλήρως τι είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και βρήκε την δύναμη να το καταγγείλει.
Την ιστορία την έμαθε και ο νέος της αρραβωνιαστικός ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε και την μητέρα της!
Τώρα ο Doyle είναι στη φυλακή και εκτίει ποινή δέκα χρόνων.
Και η Χάρισον αρχίζει να χαμογελά ξανά και να αισθάνεται «ισχυρότερη» και σίγουρη ότι μπορεί να έχει στην ζωή της κάτι παραπάνω από αυτό που νόμιζε ότι είχε τόσα χρόνια!!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: