ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Στην Έβερτον ο Μιραλάς!!!

Μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα, ο Κέβιν Μιραλάς αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό. 
Ο Βέλγος επιθετικός συμφώνησε με την Έβερτον και αύριο θα βρίσκεται στην Αγγλία για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. 7,5 εκατ.ευρώ θα βάλουν στα ταμεία τους οι “ερυθρόλευκοι” που ψάχνουν πλέον τον αντικαταστάτη του.
Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Sky Sports, ο 24χρονος -που βρισκόταν και στη μεταγραφική λίστα και της Αρσεναλ- αναμένεται στο Μέρσεϊσαϊντ για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στο «Γκούντισον Παρκ». Ο Βέλγος διεθνής μετά το φιλικό της Εθνικής του ομάδας με την Ολλανδία στις Βρυξέλλες (Τετάρτη 15/08) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Εβερτον και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση στην Premier League.

Η μεταγραφή θα κοστίσει στα Ζαχαρωτά κοντά στα 7,5 εκατ., ποσό λίγο μικρότερο από την ρήτρα αποδέσμευσης του Κέβιν Μιραλάς που έχει τοποθετηθεί στα 8 εκατ. ευρώ. Πάντως η Εβερτον δεν έχει θέμα με ρευστό τη δεδομένη στιγμή, καθώς μόλις έλαβε την πρώτη δόση από την Μάντσεστερ Σίτι (15 εκατ. ευρώ) για την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ.
Ο Βέλγος έφτασε το 2010 στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από την Σεντ Ετιέν και στην πρώτη του χρονιά πέτυχε 14 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη σε 25 ματς «μάτωσε» την εντίπαλη εστία 20 φορές.

Κανένα σχόλιο από Ολυμπιακό
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έκαναν την παραμικρή τοποθέτηση ανήμερα της Παναγίας για το θέμα Μιραλάς. Δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση για το εάν έγινε ή όχι πρόταση από την Έβερτον. Το μόνο που τονίζονταν ήταν πως νεότερα μπορεί να υπάρξουν εντός της ημέρας ή την Πέμπτη.

gazzetta
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: