ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Επικράτησε ο ΠΑΟΚ επί της Μπνέι Γιεχούντα

Την πρόκριση στη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε το ευρωπαϊκό του πρόσωπο.
Στο ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, η ομάδα πέρασε με άκρως επαγγελματικό τρόπο από το Τελ Αβίβ και όπως πέρσι, εναντίον της Βαλερέγκα, έτσι και χθες επικράτησε με 2-0 της αδύναμης Μπνέι Γιεχούντα.
«Ποτέ δεν είναι κάτι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και εμείς ήμασταν σοβαροί σε βαθμό τέτοιο που να πάρουμε τη νίκη» σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος πέτυχε την παρθενική του νίκη στην Ευρώπη.

Η φανερή και πέρα από κάθε αμφιβολία ανωτερότητα του ΠΑΟΚ επισφραγίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Την αρχή έκανε ο Γεωργιάδης στο 62’ με ωραία ατομική προσπάθεια και ολοκλήρωσε ο Αθανασιάδης στο 72’ με κοντινό πλασέ έπειτα από συνεργασία των Πέλκα και Ρομπέρ.
ΜΠΝΕΪ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ: Εγιενούγκμπα, Μόρι, Γκαλ, Αζούζ, Εντρι, Ιβασκεβίτσιους, Ναούμ (67’ Αγκάγεφ), Γκαλβάν (Λεβί), Εντλόβου, Μενάσε (46’ Αμπού Ζαίντ), Μαρίνκοβιτς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης (82’ Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (75’ Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71’ Πέλκας), Αθανασιάδης.


- Το «πράσινο φως» στον Ιβάν Σαββίδη άναψε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου ο ομογενής επιχειρηματίας να προχωρήσει στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ (1-1) ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Ο Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 χθες το βράδυ με τη Μαρίτιμο στην Τρίπολη, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.
Οι Αρκάδες πήραν το ίδιο αποτέλεσμα με τα δύο προηγούμενα ματς κόντρα στην Ιντερ Μπακού, αλλά αυτή τη φορά το γκολ που δέχτηκαν τους κόβει τα φτερά εν όψει της ρεβάνς στην Πορτογαλία.
Ο Ράγιος έκανε το 1-0 με υπέροχη προσπάθεια και σουτ στο 48', ενώ η απειρία και τα λάθη έφεραν το 1-1 με πλασέ του Φιντέλις στο 70'.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης (68’ Εγκον), Χουανίτο, Πιπίνης, Αλβάρες, Ουσέρο (87’ Μπακασέτας), Ναβάρο, Φραγκουλάκης (46’ Σανκαρέ), Ράγιος, Περόνε.
ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Σαλίν, Μπρίγκελ, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρούμπεν, Μιράντα, Λουίζ, Ντανίλο (87’ Ρόσι), Σάμι, Ελντον (74’ Αντόνιο), Φιντέλις (83’ Αντίλσον).


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: