ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Γνωστή Ελληνίδα μαγείρισσα σε ταινία θρίλερ!

Πρώτα «μάγεψε» τους Αμερικανούς με τα πιάτα της και τώρα με… το ταπεραμέντο της: ο λόγος για την μαγείρισσα Μαρία Λόη, που τον Οκτώβριο θα την δούμε να παίζει σε θρίλερ, ενώ δέχθηκε προτάσεις για άλλες δύο ταινίες!
Η Μαρία Λόη θα υποδυόταν μία μαγείρισσα, όμως, τα σχέδια άλλαξαν: «επειδή ο σκηνοθέτης με είδε διαφορετικά και του άρεσα, τελικά έκαναν έναν άλλο ρόλο στην ταινία τρόμου», δηλώνει η ίδια στην «Espresso», προσθέτοντας πως λόγω συμβολαίου δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες.
Την ημέρα των γυρισμάτων βρίσκονταν στο στούντιο και κυνηγοί ταλέντων, που πλησίασαν την Μαρία Λόη και την ρώτησαν… πόσα χρόνια ασχολείται με την υποκριτική! «Μου πρότειναν να παίξω σε άλλες δύο ταινίες αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω», λέει η μαγείρισσα, που παρακολουθήσαμε στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Αυτό τον καιρό, η μαγείρισσα μυεί τους Αμερικανούς στην ελληνική κουζίνα, μέσω της εκπομπής «Cooking At Loi» του δικτύου PBS, ενώ οι συνταγές της «μάγεψαν» την Oprah Winfrey, που την φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της!


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: