ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Champions League, play off: Malaga – Παναθηναϊκός 2-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τη Malaga στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play off του Champions League στο Rosaleda και πλέον χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ για να προκριθεί στους ομίλους. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά στα πρώτα εξήντα λεπτά του αγώνα, γεγονός που εκμεταλλεύθηκαν οι Ισπανοί και σφυροκόπησαν την εστία του Καρνέζη, με αποτέλεσμα να πετύχουν δύο γκολ με τον Demichelis στο 17′ και τον Eliseu στο 34′, αλλά και να χάσουν σωρεία ευκαιριών.
Οι πράσινοι είχαν τρεις καλές στιγμές, στο 61′ με τον Fornaroli, στο 63′ με τον Μαυρία και στο 75′ με τον Toche, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο στη ρεβάνς. Τα γκολ: Demichelis 17′, Eliseu 34′ Οι συνθέσεις: Malaga: 
Caballero, Demichelis, Monreal, Weligton, Gámez, Joaquín, Toulalan, Maresca (Camacho 70′), Eliseu (Duda 77′), Isco, Olinga (Buonanotte 70′) 
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Boumsong (Pinto 65′), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Velázquez, Vitolo, Κατσουράνης, Zeca (Χριστοδουλόπουλος 39′), Μαυρίας, Fornaroli (Toche 69′), Sissoko 
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για τα play off του Champions League, Malaga – Παναθηναϊκός 2-0

sportena.com

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: