ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Europa League, play off: ΠΑΟΚ – Rapid 2-1 (video)

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Rapid Wien πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play off του Europa League, που σκιάστηκε από τα σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, πίεζε, όμως η Rapid ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με ωραία προσπάθεια του Alar. H πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αθανασιάδης έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει καθώς αστόχησε από τη γραμμή της μικρής περιοχής. Στο 69′, όμως, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά μετά από εξαιρετική ασίστ του Lawrence και να αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης. Το τελικό 2-1 έγινε στο 83′ με τον Κατσικά με αριστερή βολίδα.
Στο 74′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Lazar με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αυτό το αποτέλεσμα, η πρόκριση στους ομίλους θα κριθεί στη ρεβάνς της Βιένης, όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει με πρώτο στόχο να μη δεχθεί γκολ.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Τα γκολ: Αθανασιάδης 69′, Κατσικάς 83′ – Alar 25′
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Lino, Etto, Khumalo, Κατσικάς, Lazăr, Robert (Φωτάκης 46′), Γεωργιάδης, Kace, Γιάννου (Σαλπιγγίδης 46′), Αθανασιάδης
Rapid: Königshofer, Katzer, Sonnleitner, Schimpelsberger, Gerson, Hofmann (Kulovits 77′), Heikkinen, Burgstaller, Ildiz, Alar (Boyd 82′), Grozurek (Schrammel 65′)
Δείτε σε λίγο το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για τα play off του Europa League, ΠΑΟΚ – Rapid 2-1

Σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Rapid (video)


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: