ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Europa League, play off: Rapid Wien – ΠΑΟΚ 3-0 (video)

Τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ για φέτος έβαλε η Rapid Βιέννης που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 και προκρίθηκε στους Ομίλους του Europa League. 
Ο ΠΑΟΚ είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με κορυφαία ευκαιρία στην κεφαλιά του Αθανασιάδη, με τον Gerson να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή στο 29′. Δύο λεπτά αργότερα, όμως...
ο Alar με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Αυστριακούς, που μπήκαν με το 1-0 στα αποδυτήρια. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ στο 48′ όταν ο Boyd και πάλι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Alar έκανε το 2-0. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ώστε να μειώσει και να στείλει το ματς έστω στην παράταση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αντιθέτως στις καθυστερήσεις ο Hofmann διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Τα γκολ: Alar 31′, Boyd 48′, Hofmann 90+3′ 
Οι συνθέσεις: 
Rapid: Königshofer, Katzer, Sonnleitner, Gerson, Hofmann, Heikkinen (Prager 69′), Burgstaller, Ildiz, Alar, Boyd, Trimmel (Schrammel 84′) 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Vivian, Lino, Etto, Khumalo, García, Robert (Φωτάκης 46′), Γεωργιάδης, Κάτσε (Πέλκας 70′), Γιάννου (Lawrence 46′), Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για τα play off του Europa League Rapid – ΠΑΟΚ 3-0

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: