ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δείτε το νέο look του Νίκου Οικονομόπουλου!!!

Με μουστάκι και νέο στιλ ο Νίκος Οικονομόπουλος!
Ακρως ανανεωμένος και πανέτοιμος για την επάνοδό του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ο γνωστός τραγουδιστής φωτογραφήθηκε για την αφίσα του νέου σχήματος στο οποίο θα εμφανίζεται από τις 24 Αυγούστου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εικόνα του και να δοκιμάσει ένα στιλ πολύ διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ετσι, άλλαξε κούρεμα, ενώ αποφάσισε να αφήσει και μουστάκι.
Παρ’ όλο που δεν του αρέσει να ασχολούνται με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά με τη δουλειά του, η νέα του εικόνα δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη και φυσικά ασχολίαστη.
Οσοι έχει τύχει να περνούν από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου φιγουράρει η αφίσα με τον τραγουδιστή, έχουν εκπλαγεί από τη διαφορά στην εμφάνισή του αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αλλαγές, μιας και από τότε που ξεκίνησε, η εξωτερική του εικόνα παρέμενε σταθερή με το χαρακτηριστικό κούρεμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανανέωση στο στιλ του ήταν καθαρά απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, του πάει πολύ!
Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανίζεται από τις 24 Αυγούστου μαζί με την Ελλη Κοκκίνου σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, σε συνέχεια των κοινών τους εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους θα είναι και η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα αναλάβει να ανεβάσει τον υδράργυρο ακόμα πιο ψηλά!


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: