ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

O καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και νοτιοδυτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: